Magyar lottószámok

Szinte mindenki ismeri a többéve elérhető nemzedékeken átívelő magyar lottójátékokat. És a legfrissebb nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az 5-ös lottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv lottó esetében a legfrissebb nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikák a heti sorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Tájékozódhatsz, hogy a lottószámaiddal milyen eredményeket értél volna el a korábbi 5-ös lottó, Hatos-lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó esetében a sorsolásokon a gömbből előkerült nyerőszámok milyen ritkán ismétlődtek a szóban forgó lottó történelme során a meghatározott évjárat, vagy a legutóbbi jackpot óta eltelt időszakban.
Amennyiben éppen most sem Te sem más nem vitte el a jackpotot, akkor a megnyerhető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is nyomon követheted.

Akkor, ha nem csak a lottó nyerőszámokkal próbálnál szerencsét, úgy az aktuális lottókhoz kötődő nyeremény promóciók köréből is tallózhatsz.

Szeretnél kockázatmentesen tippelni? A Skandináv lottó tippelős játékunkban megmutatkozik, hogy sorsolásonként melyek a tippelők által választott legnépszerűbb lottószámok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes heti kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Amennyiben van véleményed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kapcsolódó vélt manipulációról, akkor egy nyílt fórumon keresztül pillanatok alatt megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő hozzászólásokra.

 

Cikkajánló

 

Szakértő válaszol: Mitsubishi klímaSzakértő válaszol: Mitsubishi klíma
Kipufogó bilincs - Szakember tippjei: részecskeszűrő tisztításKipufogó bilincs - Szakember tippjei: részecskeszűrő tisztítás