FAP adalék feltöltés csere

Régi gépkocsi megvétele előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a FAP adalék feltöltés állapota

A FAP adalék feltöltés regenerálja önmagát. Viszont ehhez nagyobb fordulatszámon kell kocsikázni több ideig. A regenerálódás folyamata elindul, a található korom kiég. A FAP adalék feltöltés problémája legtöbbször 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez leginkább a személygépkocsi használatbavételétől függő. Akik kiváltképp városban használják, korábban szembesülnek a fennakadással.

Számtalan rémes hír terjed a kapcsolatosan, tudniillik a helyreállítás díja irdatlanul drága. A részecskeszűrő csere cseréje irdatlanul magas költség. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő csere díja több százezer Ft.

A részecskeszűrő tisztítás árak gondja legtöbbször 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez többségében a kocsi használatbavételétől függő. Akik kiváltképpen rövid utakon használják, korábban találkoznak a bajjal. A részecskeszűrő tisztítás árak regenerálja önmagát. Viszont ehhez magasabb fordulatszámon kell kocsikázni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a található korom elég.

FAP adalék feltöltés csere
FAP adalék feltöltés csere

Sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel autók vannak felszerelve. Egy kifogástalan katalizátor tisztítás a korom 90 százalékát képes csapdába fogni. A katalizátor tisztítás szerepköre az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló molekulák szabad távozását. Adatok a Szűrőrészecske katalizátor tisztítás weboldalon.

A részecskeszűrő hiba jelei kitisztítja önmagát. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell haladni hosszabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a lévő korom kiég. A részecskeszűrő hiba jelei baja általánosságban 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez nagyrészt a gépkocsi felhasználásától függ. Akik kimondottan városban használják, korábban találkoznak a macerával.

A rossz minőségű cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon borsos költségű, amíg utóbbi olcsó ötlet. Régi gépjármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő tisztítás állapota. Sajnálatos módon sok alkalommal a részecskeszűrő tisztítás el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő tisztítás állapota nem tesztelhető le szerelés nélkül.

Gondoljunk a részecskeszűrő tisztítás házilag eltömődésére, ha a kocsi fogyasztása növekedett míg a teljesítménye különösen romlott. Ha a részecskeszűrő tisztítás házilag ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg a sebességet. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő tisztítás házilag szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő tisztítás házilag árának töredékéért kitakarítja a .

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2020-07-22 20:29