Részecskeszűrő, légtömegmérő tisztítás

A részecskeszűrő szerepköre az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabad távozását - gyújtáskapcsoló

Szűrőrészecske Motorháztető - Rengetegen nincsenek tisztában azzal tudják, hogy a dízel személygépkocsik részecskeszűrővel rendelkeznek. Egy szuper részecskeszűrő a káros anyagok kilencven %-át képes magába fogni. A részecskeszűrő feladata az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló molekulák szabad távozását.

A részecskeszűrő javítása nagyon magas költség. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő díja több százezer forint. Számos rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, hiszen a helyreállítás ára irdatlanul magas.

A részecskeszűrő problémája nagy általánosságban 160 ezer km körül bukkan elő. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. Ez jórészben a személygépjármű felhasználásától függő. Akik kiváltképp kis távokon használják, gyorsabban szembesülnek a problémával. A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Azonban ehhez intenzívebb fordulatszámon kell haladni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben fellelhető szennyeződés kiég.

 

Cikkajánló

 

Légpárnás boríték és a matrica: problémák és az útmutatásJutányos dokufix