Imádni való mesekönyv, amit kedvelnek a kicsik

A felcseperedő gyereknek tekintélyes igénye akad arra, hogy mesekönyv, renderelés olvasásával átlássa az egyszerű emberi kötelékeket, szimpatizáljon a bajnokokkal és felismerje a rosszakarókat

Retusálás: A mesekönyv ideje sohasem jár le. A Meséld mesekönyv weblapon fedezhető fel még több trükk. A mesékre minduntalan szükség van, tudniillik mindenki hőn áhít a bűbájra a borzongásra. A mesekönyv mondanivalója sőt még meglehetősen előnyös és sokat számító a gyermek előrelépése nézőpontjából hiszen annak segítségével sokasodik képzelete, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átélhet különböző szituációkat felszabadíthatja a benne felgyűlt feszültséget.

A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, sokrétű és életszerű figurák segítségével a ifjoncok nem tudnák olyan könnyen megtanulni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a szélsőséges karakterek példáján. A mesekönyv üzenetét minimum olyan remekül lehet grafikázni, akár megírni magát a fabulát. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és nagyon jó érzelmi vénák kellenek, amikkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan titkaival.

Forrás: meseld.hu, 2019-11-22 13:46