Kipufogó javítás árak - Részecskeszűrő regenerálás

Tuning kipufogó: A részecskeszűrő cseréje nagyon drága díj. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

Hátsó lökhárító: Számos rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivelhogy a korrigálás költsége rettentően drága. A részecskeszűrő, olajszivattyú javítása nagyon magas díj. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer Ft.

Megannyian nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel kocsik részecskeszűrővel vannak szerelve. A részecskeszűrő szerepköre az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabadon távozását. Egy remek részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes magába fogni.

A gyenge minőségű részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Előbbi irdatlanul drága költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú eljárás. Használt személygépjármű megvétele előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon látható még több tipp. Sajnálatos módon tömérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át leszerelés nélkül.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-09-01 22:56