Tipográfia könyv: Mesekönyv amit szeretnek a kicsik

A felcseperedő ifjoncnak nagy igénye akad arra, hogy mesekönyv (online grafikus tanfolyam) segítségével átlássa a klasszikus emberi kapcsolatokat, szimpatizáljon a bajnokokkal

Alkalmazott grafikus okj: A mesekönyv ábrázolása aszerint készülnek munkahelyünkön, hogy a szülő a kiválasztott históriákból azt a részt elküldi nekünk, amit szeretne a gyerekszobában látni képként. Arra is van mód, hogy több meséből egy kis képes mesekönyvet alkossunk személyre szabva a sarj igényeinek megfelelően. A mesekönyv történetéből ki lehet ragadni szakaszokat, amelyeket azután rajzként, vagy poszterként a sarj viszontláthat. Ily módon a szeretett mesebeli eszményét, vagy mesebeli helyét többnyire láthatja.

A mesekönyvben lévő hősök jellemébe bújva éli át a veszélyt, a megmenekülést, az jókedvet a szomorúságot, küzd az igazságért, és nyeri el méltó jutalmát - vagy büntetését. A Meséld mesekönyv weboldalon olvasható cikk. Az aprókban így rögzülnek az erkölcsi tanulságok. A mesekönyv nem csak szórakoztató, hanem meghatározó részben nevelnek is: az életről tanítanak, érzelmi kapaszkodókat adnak és segítik az egyediség fejlődését.

Forrás: meseld.hu, 2019-07-27 16:37