Részecskeszűrő, légtömegmérő tisztítás házilag

Nyári gumi - A részecskeszűrő cseréje nagyon magas költség. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Féltengely csukló: Használt személygépkocsi vásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon temérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szétszerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi irdatlanul borsos költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú módszer.

A részecskeszűrő cseréje nagyon magas díj. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon található több cikk. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő költsége több százezer forint. Megannyi rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, hisz a csere díja irdatlanul drága.

Egy minőségi részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes magába fogni. A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló anyagok szabad távozását. Sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel személygépkocsik részecskeszűrővel szereltek.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-06-25 16:19