Nem mindennapi online rádió és a magyar rádiók online hallgatása

Számtalan népszerű zene egy nem mindennapi online rádióban

Rádióműsorok online: Felettébb szenzációs, hogy az online rádióban 20 műsorvezető robotol önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Az online rádió közösségének meghatározó, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársát. A Lépés Rádió online rádió (országos rádióadók frekvenciái) honlapján kereshető cikk. Meghatározó célja a népszerű online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják kifejezni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint ép kollégáinak.

Sajnálatosan Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ma már számtalan helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a sérült emberek életét. Ebben partner a rendkívüli online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-02-08 15:13