Kör alakú etikett címke

Létezik egy etikett öntapadós címke típus, ami más, mint a megszokott négyszögletű etikett címkéktől. Ezek a kör alakú nyomtatható etikett címkék. Létezik tekercses és A6-ra összehajtogatott típusa is. A jó nyomtathatóság érdekében érdemes az etikett címke A4-es változatát beszerezni. Kör alakú címkéből széles méretválaszték áll rendelkezésre több különböző kiszerelésben. A kisebb körcímke méretek 14mm és 18mm átmérőben 20 íves adagokban kaphatók. A közepes és nagyobb méretek elérhetők 20 vagy 100 íves változatban is. A közepes méretű körcímkék 25 mm, 30 mm és 40 mm átmérőben kaphatók, míg a nagyobb méretű körcímkék átmérője 45mm és 60mm.

Minél kisebb a kör alakú etikett címke mérete annál több fér el egy íven és fordítva. A két véglet a 14mm és a 60mm, míg a kisebbikből 247 darab van egy A4-es íven addig nagyobbikból csak 12 darab kör alakú etikett címke fér rá. Kifizetődő jól átgondolni, hogy milyen méretű kör alakú címkére van szükségünk valójában, mert nem mindegy, hogy egy pötty menyibe kerül.

A Rayfilm körcímkék lézer és tintasugaras nyomtatóval is nyomtathatók vagy egyszerűen fénymásolhatók. A címkék minősége lehetővé teszi, hogy színes nyomtatásban is megfelelő eredményt érjünk el. Nagy sebességű fénymásolóknál is biztosított az elakadás mentes nyomtatás, mert az új technológia miatt ragasztó maradvány nem kerül a nyomtatóba.

A papír alapú körcímkék egyik előnye, hogy költséghatékony és a legtöbb felületen megfelelő nyomtatási minőséget érhetünk el vele. Könnyen és gyorsan leszedhető a kraft papírról, egyszerűen ráragasztható az árucikkre, zacskóra, dobozra vagy tokra.

Forrás: wts.hu, 2019-02-01 00:00