Ágynemű (toll párna) rendelése

Az ágynemű technika legújabb vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik fel

Pamut ágynemű: A békés alvás jelentős eleme egy selymes ágynemű. Ha nem csupán egy kíván, hanem személyre szabottan az elvárásaira kitalált , a megfelelő helyen jár náluk. Ágynemű választék között megtalálható Naturtex óriási múlttal rendelkező márka képviselője.

Gyapjú ágynemű a didergőknek. A gyapjú sajátossága, hogy pompás hőtartó. A test hőmérsékletét sürgősen átveszi és raktározza, az izzadást elpárologtatja. Pamut huzatú ágynemű a természetes anyagok szeretőinek.

Az Otthonkomfort honlap leglényegesebb célja, hogy kiváló hatalmas választékával szerepeljenek a versenyben. Kedvező ágynemű díjakkal minden egyes korosztály számára. A megrendelők mosolyogva távoznak és újfent visszatérnek hozzájuk.

Műszálas töltésű ágynemű nagy körben kedvelt. Hisz a kifejlesztése folyamán tudatára ébredtek a gyártó cégek, hogy az üreges poliészter szál páratlan hővezetési sajátossággal rendelkezik. Ellenáll a mosásnak, a test hőjét sürgősen átveszi. Előszeretettel használják túrafelszerelésekben is. Az Otthonkomfort ágynemű - ágynemű garnitúra olcsón weboldalon látható több ötlet.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-02-01 10:46