Van egy rendkívüli online rádió

Nagyon sok közkedvelt felvétel egy rendkívüli online rádióban

Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Roppantul lélegzetelállító, hogy az online rádióban húsz kolléga munkálkodik önkéntesként.

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint ép munkatársainak. A Lépés Rádió online rádió weblapján található még több tanács. Az online rádió csapatának sarkalatos, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát. Meghatározó feladata a felkapott online rádiónak, hogy teret adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják kifejezni tehetségüket.

Napjainkban már számtalan helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a sérült egyének életét. Ebben társ a nem mindennapi online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-11-17 15:12