Részecskeszűrő tisztítás házilag

A részecskeszűrő szerepe az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló részecskék szabad távozását

Régebbi személygépjármű megvétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számtalan esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szerelés nélkül. Hibás részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Előbbi irdatlanul borsos kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú eljárás.

Egy kitűnő részecskeszűrő a káros részecskék 90 százalékát képes magába fogni. A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását. Tengernyien nem tudják tudják, hogy a dízel gépjárművek részecskeszűrővel rendelkeznek. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapján látható trükk.

A részecskeszűrő gondja legfőképp 160 ezer km körül bukkan elő. Ez nagyrészt az autó használatától függ. Akik kifejezetten kis távokon használják, gyorsabban szembesülnek a gonddal. A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Azonban ehhez magasabb fordulatszámon kell autózni több ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben fellelhető szennyeződés elég.

 

Cikkajánló

 

Katalizátor javításSzenzációs - gyógyászati segédeszköz elérhető áron