Vezeték nélküli IP kamera árak

A modern technológiának köszönhetően akár négy MP képfelbontást is képesek készíteni

IP kamera rendszerek webes és okostelefonos eléréssel. Az Őrködő IP kamera honlapon fedezhető fel adat. Az IP kamera rendszerek már nem kizárólag a vállalkozások részére hozzáférhetőek, mint tíz-tizenöt évvel régebben, hanem mindennapi emberek részére is. Az Őrködő webáruházban választ találunk otthonunk megvédésére és a nekünk fontosnak tartott eszközök folytonos megfigyelés alatt tartására IP kamera rendszerrel.

A sötétségben lopakodó betörőket is lencsevégre kaphatjuk. az IP kamera beépített inframegvilágítóknak köszönhetően. Az IP kamera megfigyelő rendszer a nap 24 órájában fáradhatatlanul őrködik felszereléseink felett, emiatt Ön gond nélkül csinálhatja mindennapos elfoglaltságait.

Az IP kamera rendszerek az alapos tervezésnek köszönhetően kis műszaki érzékkel, komolyabb képzettség nélkül is azonnal házilagosan is beszerelhetőek. Az IP kamera biztonsági rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő funkcióval, amit időbeli sorban listáz és felvesz az adathordozóra. A high-tech technikának köszönhetően akár három MP képfelbontást is képesek alkotni megszerezhető és jó áron.

Forrás: orkodo.hu, 2018-08-31 17:17