Tintapatron utántöltése

Miért ennyire drága napjainkban a tintapatron?

A fő probléma tintapatron utántöltésnél, hogy mindenképpen a festékpatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli tönkremenetelét okozza.

Manapság már egyetlenegy vállalkozó se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb hányadában is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek mindössze 200-250 oldal kinyomtatása után üresek lesznek. Amikor viszont új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene darabjukért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes tintapatronért.

A RefillParadise utántöltő készletei professzionális megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron töltését bárki, mindenféle hozzáértés vagy gyakorlat nélkül végre tudja hajtani. Nagyon fontos, hogy milyen módon oldjuk meg a tintapatron vásárlását. A nyomtatási költségek így – a tintapatron fajtájától és beszerzési költségétől függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE redukálódnak. Trükkök a Refillparadise tintapatron honlapon.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-06-29 14:25