Részecskeszűrő árak

A részecskeszűrő feladata az, hogy meggátolja az egészségroncsoló molekulák szabad távozását

Használt jármű megvétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon sok alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szerelés nélkül. Az elromlott részecskeszűrőt javítani vagy kitisztíttatni kell. Elengedhetetlen részletezése ezen a weblapon. Előbbi irdatlanul magas költségű, amíg utóbbi olcsó módszer.

Egy megfelelő részecskeszűrő a káros részecskék 90 %-át képes magába ejteni. A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabad távozását. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel személygépkocsik részecskeszűrővel vannak felszerelve.

Tengernyi rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, ugyanis a helyrehozás költsége nagyon sok. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalán olvasható még több trükk. A részecskeszűrő cseréje irdatlanul drága költség. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer Ft.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-06-24 17:15