Ágyneműhuzat nagy választéka

Pamut huzatú ágyneműhuzat a naturális anyagok megszállottjainak

Műszál töltetű ágyneműhuzat széles körben elterjedt. Javaslatok az Otthonkomfort ágyneműhuzat honlapon. Merthogy a fejlesztések alatt felfogták a gyártók, hogy a réteges poliészter szál kiváló hővezetési attribútummal rendelkezik. Ellenáll a mosásnak, a test hőjét nagyon gyorsan átveszi. Rendszerint használják hegyi túrafelszerelésekben is.

A gyártó cégek bőséges figyelmet szentelnek az ágyneműhuzat borítójának minőségére, hisz ez érintkezik bőrünkkel alvás során. Tengernyi kritériumnak kell megfelelnie a borítónak. Van kilencvenöt fokon tisztítható Ágyneműhuzat, amely nagy higiéniai elvárásoknak megfelelő.

Az ágyneműhuzat technológia vadiúj találmánya, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg. Mely szabályozza a test hőmérsékletét. Hideg időben melegséges érzést nyújt, nyári kánikulában finom hűvös érzetet garantál. A naturális anyagú ágyneműhuzat kedvelőire is figyeltek a gyártók. A műszálgolyós töltetet borító fedőanyagot színvonalas pamutból gyártják. Testünk kizárólag naturális anyagokkal érintkezik.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2018-04-14 12:49