Létezik egy rendkívüli online rádió

Számtalan trendi zene egy rendkívüli online rádióban

Fölöttébb bámulatos, hogy az online rádióban húsz műsorvezető munkálkodik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint ép munkatársainak. Az online rádió személyzetének mérvadó, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje látássérült embertársait. Meghatározó célkitűzése a szeretett online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják feltárni képességeiket.

Ebben a korban már nagyon sok helyen van érzékenyítő rendezvény. A Lépés Rádió online rádió honlapján fedezhető fel tanulmány. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek életét. Ebben segít a kivételes online rádió. Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Hasznos folytatásért kattintson erre a honlapra. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-12-28 21:16