Az öntapadós etikett címke felhasználási területei

A szigorú szabályozásoknak köszönhetően megszületett a fogyasztók tájékoztatási kötelezettsége. Az áruk adatainak feltüntetése kötelező minden esetben. Ha az árucikk csomagolása nem tartalmazza a jogszabály által előírt adatokat magyar nyelven, akkor ezt utólag kell kiegészíteni. Erre a célra tökéletesen megfelel a Rayfilm öntapadós etikett címke.

Küldemények címkézése

A Rayfilm nyomtatható etikett címkékkel egyszerűen és gyorsan a küldeményre ragaszthatja az ügyfél címét, nem kell hosszú időn át mindenegyes küldeményre kézzel ráírni a címeket. A Rayfilm nyomtatható etikett címkék használhatók úgy a saját cím, mind a címzett címének megadásához.

Mivel nyomtassunk?

Megfelelő nyomtatási eredményt érhetünk el a gyakran használt nyomtatókkal, legyen az fekete-fehér vagy színes lézernyomtató, tintás nyomtató vagy fénymásoló gép. A széles méretválasztéknak köszönhetően (32 különböző méret) a Rayfilm etikett címke sokoldalúan felhasználható az élet számos területén.

Felhasználási terület

A Rayfilm etikett címke megfelelő címkézési megoldást teremt termék címkézésre, beltéri ábrákhoz, DVD és CD lemezek feliratozásához, iratok jelölésére. A címke igen gyorsan és megbízhatóan tapad még a nedves és hideg felületeken is. Arra azonban feltétlen ügyeljük, hogy egy címkét legfennebb egyetlen egy alkalommal engedjünk át a nyomtatón.

A címkék tárolása

Annak érdekében, hogy a címkenyomtatás ne okozzon nehézséget, az alábbi néhány szabályt tartsa szem előtt. A fel nem használt címkéket az eredeti dobozában lezárva és óvva a nedvességtől, száraz, lehetőleg 20°C körüli hőmérsékleten vízszintesen tárolja. Pörgesse át ujjaival a lapokat, mielőtt behelyezi a címkeíveket a nyomtató tálcájába. Fordítson különös figyelmet arra, hogy a címkeívekről ne hiányozzanak címkék, ugyanis ez nyomtatás során elakadáshoz vezethet.

Forrás: wts.hu, 2017-10-31 22:58