Paplan nagy választéka

A paplan technika legújabb vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik meg

A kellemes alvás pótolhatatlan eleme egy bársonyos paplan. Paplan választék között meglevő Naturtex terjedelmes gyártói múlttal rendelkező márka képviselője. Ha nem csakis egy paplant akar, hanem önmagára szabottan a vágyaira kifejlesztett paplant, az elérhető legjobb helyen jár náluk.

Műszál golyós töltésű paplan terjedelmes körben elterjedt. Adatok az Otthonkomfort paplan honlapon. Hiszen a fejlesztés során tudatára ébredtek a gyártó cégek, hogy a réteges poliészter szál páratlan hővezetési ismertetőjeggyel bír. Atkaálló, a test hőjét azonnal átveszi. Gyakran használják hegyi túrafelszerelésekben is.

A természetes anyagú paplan rajongóira is ügyeltek a gyártók. A műszálgolyós töltetet befedő fedőanyagot magas_minőségű pamutból alkotják. Bőrünk csupán természetes anyagokkal kapcsolódik. A paplan technológia legújabb találmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik fel. Amely befolyásolja testünk hőmérsékletét. Fagyos időben meleg érzést nyújt, nyári kánikulában kellemes hűvös érzést okoz.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-09-07 22:38