Magyar lottók nyerőszámai

Nem akad olyan, aki nem ismerné a többtízéve üzemelő szelvényalapú magyar lottójátékokat. És a legfrissebb lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az Ötös lottó, a Hatoslottó, és a Skandináv lottó esetén az eheti nyertes számok, nyeremények és statisztikai adatok a szokásos heti húzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Leellenőrizheted, hogy a nyerőszámaiddal milyen találatokat sikerült volna megütni az eddigi Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó húzásokon, illetve mindhárom lottó esetében a húzásokon az előkerült lottószámok milyen gyakorisággal ismétlődtek az adott lottójáték történelme alatt az adott év, vagy a legutóbbi telitalálat óta eltelt időben.
Amennyiben most sem Te sem más nem ütötte meg a főnyereményt, akkor a megnyerhető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megtekintheted.
Szeretnél kockázatmentesen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy sorsolásonként melyek a játékoskedvűek által választott legnépszerűbb nyerőszámok és azok milyen eredménnyel szerepelnek az egyes heti kézi vagy gépi számsorsolásokon.

Amennyiben van gondolatod a lottó húzásokról, a hozzájuk kötődő vélelmezett csalásról, akkor egy szabad fórumon keresztül könnyedén megoszthatod a többi olvasóval, vagy válaszolhatsz a meglévő hozzászólásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-01-21 18:35